Cautare

2108 de rezultate pentru "judet dambovita" (4.69 secunde)
Presedintele Consiliului Judetean (CJ), Mihai Tabuleac, nu a fost deloc optimist in ce priveste taierea cotei de TVA pentru judet. ... Reducerile vor mai afecta judetele Bacau, Dambovita, Gorj, Ialomita, Maramures, Neamt, Tulcea si Vaslui, dar si municipiul Bucuresti.
"Slatina este capitala de judet si un oras puternic industrializat, care necesita si locuri de petrecere a timpului liber.
Judetul Teleorman De la Wikipedia, enciclopedia libera Teleorman este un judet in regiunea Muntenia, in sudul Romaniei. ... Se invecineaza cu judetele Olt, Arges, Dambovita si Giurgiu.
In timp ce Adrian Nastase a fost de trei ori la Botosani in acest an, o data chiar in saptamina scrutinului, Traian Basescu nu a trecut deloc prin judet.
Mihai Tibuleac, co-presedinte la "Dreptate si Adevar ", se declara surprins ca la multimea de deplasari pe care staff-ul liberalo-democrat le-a facut in judet mesajul era unul aproape clar pro-Alianta si impotriva actualei guvernari, iar rezultatul este altul, dar si de faptul ca diferenta dintre optiunile din municipiul resedinta de judet si mediul rural sint de la aproximativ 40% pina la chiar 10%.
Adrian Vlad Casunean, liderul PSD Covasna, a declarat ieri ca sustine punctul de vedere al organizatiilor judetene PNL si PD, care au anuntat ca, in cazul in care Guvernul va numi prefect maghiar in judet, va da in judecata statul roman pentru incalcarea drepturilor omului.
In cursul zilei de ieri20 ianuarie a.c., prefectul Dan Culetu, insotit de deputatul PNL Mircea Iustian, s-a deplasat in municipiul Medgidia, unde a luat legatura cu oficialitatile locale si cu conducerea uzinei Lafarge Romcim, cu scopul de informare a activitatii Primariei si a unei unitati economice din judet.
localitate, judet, regiune si centru. ... Cei 8 prefecti vor inlocui pe cei 41 din prezent, isi pot organiza puncte de lucru in fiecare judet, dar institutia in sine va fi regionala.
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Maramuresul este un punct important pentru noi, este un judet asupra caruia ne vom apleca cu tot mai mult interes de acum inainte.
Presedintele UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in organizatia pe care o conduce exista nemultumiri fata de functionarea coalitiei guvernamentale in judet, principala tinta a atacurilor fiind noul presedinte al PD Mures, Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures.
PSD Suceava va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta in legatura cu "fluturasii portocalii" semnati de premierul Calin Popescu-Tariceanu, distribuiti in judet, apreciind ca prin aceasta se incearca obtinerea de capital electoral folosind bani publici.
CJ Dolj a trimis acum doua saptamani primariilor din judet o circulara pentru a afla stadiul in care se afla angajarea de arhitecti in judet.
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
In viitoarea sedinta a Consiliului Judetului este posibil sa intre pe ordinea de zi un proiect de hotarire prin care aparatura electrocasnica data spre folosinta mai multor persoane din judet in cadrul proiectului Agroturismul Galatean va fi redistribuita unor institutii sociale din 23 de localitati.
In urma cu doua zile, pe adresa redactiei noastre a sosi o scrisoare din partea unei pensionare din Mangalia care a ajuns in pragul disperarii din cauza procedurii de recalculatie a pensiei lunare ce se efectueaza la schimbarea domiciliului dintr-un judet intr-altul.
La fel de ciudat stau lucrurile in ceea ce priveste situatia pe partide, la judet si la municipiu. Dincolo de faptul ca in mod surprinzator democratii, liberalii si Alianta stau mai bine in judet decat la municipiu, iar PSD exact invers, raman o serie de scoruri socante.
"Dutu a zis ca atat timp cat PSD se afla la putere in Constanta nu trebuie sa aducem nici un ban in judet, 'sa nu castige astia iar alegerile'" Deputatul liberal Andrian Mihei ne-a declarat la randul sau ca noul Executiv va merge in continuare pe programul Aliantei D.A.
Presedintele PNG-CD Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat, in conferinta de presa, ca se lucreaza la incheierea proceselor-verbale in organizatiile locale din judet, pentru a realiza schimbarile mentionate. "Aceste schimbari vor fi realizate in toate cele 79 de organizatii locale din judet.
google-analytics.com